Jornada sobre els Objectes d’aprenentatge per a la docència

jornadas2

El passat divendres 27 de març, el ASIC en Coordinació amb el ICE, van participar en una jornada d’intercanvi d’experiències titulada: “Els objectes d’aprenentatge per a la docència“.

Aquesta jornada es va realitzar en el Saló de graus de Química. Les professores del taller van ser Susana Martínez del ASIC i Pilar Cáceres del ICE, contant amb la participació de tres professores de la especialitat de química i física, participants en les convocatòries del Pla de Docència en Xarxa, i que han elaborat tant Objectes d’aprenentatge com mòduls d’Aprenentatge en PoliformatT.

L’objectiu de la jornada era donar a conèixer la experiència en la creació del Repositori Institucional RiuNet des de el punt de vista del professorat, veient experiències pràctiques del que estan fent els nostres docents en quant a objectes d’aprenentatge.

La jornada va ser molt fructífera, i va permetre als professors de la nostra universitat veïna laborar i veure que es possible realitzar innovació tecnològica en la docència a través dels objectes i mòduls d’aprenentatge.