I Jornades Interuniversitaries de la Comunitat Valenciana sobre accés obert al coneixement

riunet

El passat 24 de març, es van celebrar al Jardí Botànic les “I Jornades Interuniversitaries de la Comunidad Valenciana sobre accés obert al coneixement“.

L’objectiu d’aquesta Jornada era servir de trobada de les diferents iniciatives que estan portant a terme les universitats públiques de la Comunitat Valenciana per a potenciar l’accés obert al coneixement, especialment a través de Repositoris Institucionals, pel que va contar amb representants de totes les universitats de la comunitat valenciana.

A més pretén ser l’inici de l’organització, cada vegada per a una universitat, d’una sèrie de jornades entorn d’aquest tema que serveixen com punt d’intercanvi d’experiències i treball en comú de les Universitats públiques de la Comunitat Valenciana.

En el cas de la UPV, la seua representació va anar de la mà del ASIC, amb la participació d’Aristóteles Cañero i Susana Martínez, i de Biblioteca, la representació de la qual va ser Inma Ribes i Eva Calatrava.

Es van presentar els diferents treballs realitzats dins del Pla de Docència en Xarxa en la UPV. Per part de Biblioteca, es va presentar el Repositori institucional RiuNet, mentre que en el ASIC va presentar el treball realitzat tant per al cas de les Assignatures OCW, com per als objectes d’aprenentatge realitzats pels nostres docents i allotjats en dit repositori.