Nova versió Exchange 2010

Recentment s’ha migrat el servei de Correu Exchange a una nova infraestructura basada en l’última versió d’aquest software, el Microsoft Exchange 2010. Exchange 2010 incorpora moltes millores, principalment en aspectes com el rendiment, tolerància a fallades i administració, però de cara a l’usuari final, les novetats més destacables es troben en la nova versió de l’accés per web (Outlook Web App). Entre elles:

  • Compatibilitat amb tots els navegadors, oferint una única versió amb les característiques completes (ja no hi ha versió light)
  • Vista de missatges agrupats per conversa
  • Filtres i recerques millorades
  • Tots els missatges de cada carpeta en una única finestra
  • “MailTips” amb informacions per a l’usuari
  • Possibilitat de veure calendaris i contactes compartits
  • Les carpetes públiques es veuen sense necessitat d’obrir una nova finestra
  • Selecció de temes per a personalitzar l’aspecte

 

Els actuals usuaris del Correu Exchange es van a anar migrant progressivament a la nova infraestructura, sense que això supose cap interrupció del servei. Tampoc serà necessari que realitzen cap canvi en la configuració dels seus clients. L’única diferència apreciable serà el nou accés per web una vegada migrades les seues bústies, però fins a exixe moment continuaran utilitzant la versió anterior. Quan s’actualitze un usuari al 2010 li enviarem un missatge per a informar-li.

Recorde, que l’adreça d’accés per web segueix sent https://agenda.upv.es

En cas de qualsevol incidència, pot posar-se en contacte amb el nostre Centre d’Atenció a l’Usuari, mitjançant Gregal.

One thought on “Nova versió Exchange 2010

  1. Javi, que tal si aprovechais para revisar el tema de que funcionen las reglas de redirección de correos a cuentas externas o bien la activación del POP para poder leer el correo desde otras cuentas. Sería útil para el acceso al correo de dispositivos móbiles muy simples, nada compatibles con Exchange.

Comments are closed.