Guia d’ús del DNI electrònic

L’INTECO (Institut Nacional de Tecnologies de la Comunicació) ha publicat la Guia per a l’ús segur del DNI electrònic a Internet.

Aquesta guia pretén promoure l’ús del DNI electrònic donant un repàs a les seues característiques, explicant com s’utilitza i quins requisits es necessiten en l’equip de l’usuari i, finalment, mostrant l’ús que es pot fer del mateix.

La guia completa està publicada en castellà i hi ha una ressenya de la mateixa en valencià i en la resta de les llengües oficials. Pots descarregar gratuïtament aquesta guia des de la secció de l’OBSERVATORI de la Seguretat de la Informació de l’INTECO:

https://www.inteco.es/Seguretat/Observatori/manuales_ca/guia_DNIe_ca

L’ús del DNI electrònic et permet autenticar-te electrònicament i signar documents amb la mateixa validesa que la signatura manuscrita. És important dedicar-li un breu període de documentació, per a aprendre a utilitzar-lo correctament i entendre les seues implicacions.

T’animem que comences a usar el teu DNI electrònic i et recordem que pots utilitzar-lo per a identificar-te en la Intranet de la UPV.

One thought on “Guia d’ús del DNI electrònic

Comments are closed.