David Roldan, Sakai Fellow per al 2011

El nostre company David Roldan, Tècnic Analista de l’ASIC, ha sigut nomenat  Sakai  Fellow per al 2011 (http://www.sakaiproject.org/sakai-fellows).
Des de 2008, la  Sakai  Foundation, fundació gestora del projecte  Sakai (http://www.sakaiproject.org/), programari sobre el qual està construït  PoliformaT, premia tots els anys un total de sis persones en tot en el món que han destacat per una contribució excepcional a la comunitat nomenant-los  Sakai  Fellows. Aquestes contribucions s’emmarquen en molt diverses àrees: posada en comú de recomanacions i guies de bones pràctiques, I+D, desenvolupament o disseny tecnològic, o bé coordinació de projectes dins de la comunitat.
Nostra més sincera enhorabona per a David!

David va entrar a formar part de la Comunitat  Sakai en 2005, quan la UPV va apostar per  Sakai com a plataforma per al seu campus virtual. Des de llavors, s’ha centrat fonamentalment en la internacionalització de  Sakai (açò és, en el funcionament en entorns multilingües) encara que ha també ha contribuït notablement en el desenvolupament d’eines com a Exàmens, Estadístiques i Continguts. Actualment, és el  Sakai  Quality  Assessment  Lead  for  Internationalization i el líder del grup  Sakai  Spanish  Universities format per la Universitat Politècnica de València, Universitat de Lleida, Universitat Pública de Navarra, Universitat de Múrcia, Universitat Catòlica de Múrcia i l’empresa valenciana  Samoo.