Aprèn a utilitzar el teu DNI electrònic

DNIeEl DNI electrònic permet acreditar física i electrònicament, de forma inequívoca, la identitat d’una persona. El que facilita, entre altres coses, realitzar tràmits administratius a través d’Internet.

El Ministeri d’Indústria, Turisme i Comerç, des de l’entitat pública red.es i a través del Pla Avança, està fomentant l’ús del DNI electrònic per mitjà de repartiment de lectors, campanyes formatives, etc.

D’ací a unes setmanes tindrem unes accions formatives en la Universitat Politècnica de València, amb l’objectiu de ‘sensibilitzar als ciutadans dels beneficis associats a la utilització del DNI electrònic, així com de les possibilitats que oferix’. L’assistència a les mateixes és gratuïta i és convenient inscriure’s prèviament a través del portal:

http://www.usatudni.es

En aquestes sessions s’entrega als assistents, de forma totalment gratuïta, un lector de targetes.

Horari de les sessions:

  • Dilluns, 23 de novembre de 2009, a les 12:00 horas
  • Dilluns,23 de novembre de 2009, a les 16:00 horas
  • Dimarts, 24 de novembre de 2009, a les 12:00 horas
  • Dimarts,24 de novembre de 2009, a les 16:30 horas
  • Dimecres, 25 de novembre de 2009, a les 12:00 horas
  • Dimecres, 25 de novembre de 2009, a les 16:30 horas

Atés que hi ha altres sessions en la província de València, és convenient que indiques, en la inscripció, que vols acudir a la sessió de la UPV.

Si vols assistir a aquesta formació però no et ve bé cap d’aquestes sessions, comprova altres horaris i llocs d’impartició en:

http://www.formaciondnie.es/

5 thoughts on “Aprèn a utilitzar el teu DNI electrònic

Comments are closed.