Premi OCW ME-Universia

El passat 15 d’octubre es van lliurar en el marc de la X Junta General d’Accionistes de Universia els Premis EM-Universia a la iniciativa OCW, celebrada en Sant Fernando (Cadis). L’acolliment d’enguany a la tercera edició del Premi EM-Universia ha sigut molt satisfactòria i la qualitat de les assignatures incrementa notablement en cada convocatòria. Les oficines OCW de cada universitat han contribuït en bona part a l’assoliment de cada treball.

La tercera edició ha conclòs amb Fernando Alacid, professor de la Universitat de Múrcia, com a guanyador de la mateixa per la seua assignatura Ensenyament del Piragüisme. A més, s’han atorgat quatre accésits a:

  • José Luis Ramírez, professor de la Universitat de Cantàbria, per l’assignatura Mitologia Greco-Romana.
  • Nicolás Ubero, professor de la Universitat de Múrcia, per l’assignatura Diversitat animal.
  • Leonardo Fernández, professor de la Universitat Politècnica de Madrid, per l’assignatura Corbes i superfícies en el disseny geomètric assistit per ordinador.
  • César Otero i Cristina Tacat, de la Universitat de Cantàbria, per l’assignatura CAD-3D.

En el microsite de la tercera edició http://promociones.universia.es/microsites/premios09/premioocw09 trobaràs totes les fotos del lliurament de Premis.
No obstant això, i com s’avança en el citat microsite, no caldrà esperar un any sencer per a la nova edició, ja que es reprèn el calendari que era habitual. Per açò, et comuniquem que l’IV Premi EM-Universia a la iniciativa OCW arrancarà l’1 de febrer de 2011, data en què començarà el període de presentació de candidatures que es perllongarà fins a mitjan segona quinzena del citat mes. Les assignatures candidates hauran d’haver sigut publicades entre el 3 de març de 2010 i la data límit de presentació de candidatures.

D’altra banda, en aquests moments s’estudia la possibilitat de posar a la disposició dels professors una sèrie d’eines per a la construcció de recursos complementaris sota el concepte Web Tv. A fi de potenciar l’ús de les mateixes, es planteja introduir una nova categoria de premi en aquest sentit.

En breu s’habilitarà el microsite de la nova edició per a informar de totes les novetats d’aquesta quarta edició, a més de les seues dates definitives. Mentre, ja podeu llegir el reportatge sobre la ja finalitzada tercera convocatòria que pots trobar en el Portal Universia: http://universidades.universia.es/especial.jsp?idEspecial=529&*title=III-EDICION-PREMI-EM-UNIVERSIA-INICIATIVA-OPENCOURSEWARE&pag=1&idSeccion=3